Accessoires

Artikelen 1 tot 12 van 97 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 12 van 97 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Piercing accessoires

Piercing accessoires zijn voor iedere piercingliefhebber een must. Losse piercing balletjes, staafjes en meer bieden uitkomst als je zelf een piercing wilt samenstellen of als je onderdelen van je bestaande piercing wilt vervangen. Piercing Mania heeft een hoop verschillende accessoires voor je piercings in het assortiment.

Piercing balletjes en staafjes

Er zijn tal van losse balletjes verkrijgbaar in vrijwel elke maat om een verloren balletje mee te vervangen of om je oude piercing weer een vernieuwd leven in te blazen. Balletjes van acryl, staal, titanium en massief goud zijn allemaal hier te vinden. Uiteraard zijn ook spikes in verschillende materialen en maten verkrijgbaar.  Tot slot vindt je hier ook nog losse Ball Closure Ring balletjes. Erg handig want als je ergens een balletje makkelijk van kwijtraakt dan is het wel van de Ball Closure Ringen.

Hetzelfde gaat op voor piercing staafjes. Voor vrijwel elke type piercing vindt je hier losse staafjes om je oude mee te vervangen. Zo transformeer je bijvoorbeeld met gemak je chirurgisch stalen staafje naar een titanium piercing staafje. Vooral voor mensen met een nikkel allergie een handige uitkomst.

Behalve het vervangen van je staafje of balletje biedt de categorie accessoires ook de mogelijkheid om zelf een piercing samen te stellen. Dit werkt heel simpel. Eerst zoek je een geschikt staafje uit op basis van de plek waar je de piercing wil gaan dragen. Je bepaalt je materiaal keuze en vervolgens zoek je hier twee bijpassende balletjes bij. Voilà, je hebt een zelf een unieke piercing samengesteld.


Overige piercing accessoires mogelijkheden

Maar behalve het vervangen van onderdelen zijn er ook praktische hulpmiddelen te vinden zoals Ball Closure Ring tangetjes.  Ideaal als je, net als vele anderen, moeite hebt met het plaatsen en verwijderen van Ball Closure Ringen.  Met dit tangetje hou je de Ball Closure Ring perfect op zijn plek en kun je met beleid de piercing plaatsen zonder dat je deze verbuigt of moeite hebt met het balletje.

Laden, even geduld a.u.b. ... Laden, even geduld a.u.b. ...