Navelpiercings

Handige informatie voor tijdens het winkelen!
Maatinfo

Standaard maten

Staaf dikte: 1.6 mm
Staaf lengte: 10 mm

Klik hier voor alle maat informatie

Wil je liever een staafje van een andere lengte? Klik dan op de link hieronder.

Klik hier voor meer info
Filteren

Makkelijk zoeken

Zoek je een specifieke navelpiercing?

Gebruik dan de zoekfilters hieronder om snel de juiste piercing te vinden.

Service

Wil je ons wat vragen?

Links onderin je scherm vind je de knop om met ons te chatten.

Afhankelijk van onze beschikbaarheid helpen we je direct verder of kun je ons je vraag via een bericht achterlaten.

Verzenden

Verzending en levering

Wil je weten wat de verzendkosten zijn of wanneer je jouw bestelling kunt verwachten?

Gebruik de link hieronder om deze informatie te bekijken.

Klik hier voor meer info
Materiaal
Dikte staafje
Lengte staafje
Type navelpiercing
Verwisselbaar staafje
Prijs
€ 0 € 390 € 0 t/m € 390

Artikelen 1 tot 12 van 747 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 12 van 747 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Navelpiercing

De navelpiercing, niet alleen de meest gedragen piercing in onze westerse wereld maar ook nog eens de piercing die in de jaren '90 de weg vrij maakte voor alle andere soorten piercings. De navelpiercing is dus een echte klassieker binnen de piercing wereld. Piercing Mania heeft een zeer uitgebreide collectie navelpiercings van verschillende soorten, materialen, kleuren en ontwerpen.

Navelpiercing Kopen?

Als je een navelpiercing wilt kopen zijn er een hoop verschillende zaken waar je rekening mee dient te houden. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende soorten, materialen, kleuren en ontwerpen. Op ons blog gaan we dieper op deze verschillen in, maar voor nu even kort de belangrijkste zaken waar je rekening mee dient te houden.

Allereerst de soorten. Je kunt kiezen uit navelpiercings zonder of met hanger, een omgekeerde navelpiercing of een speciale zwangerschapsnavelpiercing. Dat deze laatste enkel voor tijdens de zwangerschap is spreekt voor zich, dus daar gaan we niet verder op in.
De omgekeerde navelpiercing is erg populair, maar biedt lang niet zoveel keuzemogelijkheden als wanneer je een navelpiercing met of zonder hanger zoekt. Bij de omgekeerde navelpiercing is het staafje in principe niet zichtbaar. Dit omdat de piercing aan de voorkant voor het staafje zit. De navelpiercing wordt dus als het ware op de kop gedragen met een erg bijzondere look als gevolg!

Dan de keuze tussen een navelpiercing met of zonder hanger. Verreweg de meeste navelpiercings hebben een hanger en dat is niet voor niets. Deze zijn erg populair en bieden veel ruimte voor creatieve ontwerpen.
Piercing Mania adviseert je eigenlijk om van beide 1 in huis te nemen. Een navelpiercing zonder hanger is vaak eenvoudig van ontwerp en indien deze ook volledig glad is een absolute musthave in je collectie. Ze dragen comfortabel, maar vooral erg belangrijk is dat ze niet achter je kleding blijven haken. Daarom is het dus handig om een navelpiercing zonder hanger te hebben voor dagen waarbij je kleding draagt waar een navelpiercing met hanger achter zou blijven hangen.

Als het gaat om de materialen zal je direct opvallen dat verreweg de meeste navelpiercings zijn gemaakt van chirurgisch staal. Erg belangrijk om te weten is dat dit materiaal zeer kleine hoeveelheden nikkel bevat en op den duur kan verkleuren. Wil je dat niet, kies dan voor massief titanium, massief goud of acryl.
Spreken de vergulde (goudkleurige) navelpiercing je het meeste aan. Houd er dan rekening mee dat deze bij contact met water, zweet, zeep etc. gaan verkleuren.

Een navelpiercing van 6, 8 of 12 mm

De standaard lengtemaat van een navelpiercing staafje is 10 mm. Het is geen uitzondering dat een navelpiercing met een staafje van een andere lengte gewenst is. Bij Piercing Mania kun je de navelpiercings filteren zodat je enkel de piercings ziet met een verwisselbaar staafje. Bestel vervolgens een staafje met de lengte van jouw voorkeur mee en je hebt de ideale navelpiercing in huis. Je kunt zowel staafjes van titanium als van chirurgisch staal kopen. Let er wel op dat deze een dikte van 1.6 mm hebben.

Laden, even geduld a.u.b. ... Laden, even geduld a.u.b. ...