Neuspiercings

Handige informatie voor tijdens het winkelen!
Neuspiercings

Zoveel soorten!

Neuspiercings komen in veel verschillende soorten. In deze categorie vindt je alle piercings specifiek voor in je neus.

Klik hier voor informatie over maten

Zoek je een septum piercing? Klik dan op de link hieronder.

Klik hier voor alle septum piercings
Filteren

Makkelijk zoeken

Zoek je een specifieke neuspiercing?

Gebruik dan de zoekfilters hieronder om snel te vinden wat je zoekt.

Service

Wil je ons wat vragen?

Links onderin je scherm vind je de knop om met ons te chatten.

Afhankelijk van onze beschikbaarheid helpen we je direct verder of kun je ons je vraag via een bericht achterlaten.

Verzenden

Verzending en levering

Wil je weten wat de verzendkosten zijn of wanneer je jouw bestelling kunt verwachten?

Gebruik de link hieronder om deze informatie te bekijken.

Klik hier voor meer info
Categorie
 1. Neusringen
 2. Neus Bones
 3. Neus Screws
 4. Neus Studs
Materiaal
Dikte staafje
Lengte staafje
Type neuspiercing
Prijs
€ 0 € 190 € 0 t/m € 190

Artikelen 1 tot 12 van 352 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 12 van 352 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Neuspiercings

De neuspiercing, een echte klassieke piercing met een rijke geschiedenis. Wij kennen de neuspiercing vooral zoals je die veel in India ziet, een piercing in de linker neusvleugel. Neuspiercings als sieraad kun je opdelen in vier verschillende piercing soorten.

Neuspiercing kopen?

Als je op zoek bent naar een nieuwe neuspiercing zijn er meerdere eigenschappen waar je op kunt letten. Het type materiaal, de soort neuspiercing en de prijs zijn de belangrijkste punten waar je op let als je een nieuwe neuspiercing kopen wil. Er zijn verschillende blogs die dieper ingaan op onderwerpen zoals materiaal en piercing soorten.

Een van de prettige eigenschappen van neuspiercings is dat ze erg klein zijn. Daardoor zijn massief gouden neuspiercings erg goed te betalen als je ze vergelijkt met andere piercing soorten. Neuspiercings zijn bovendien altijd laag geprijsd, juist omdat ze zo zijn klein zijn.

Neuspiercing soorten

Neuspiercings komen in vier verschillende soorten die ieder hun eigen karakter hebben. Piercing Mania heeft ze hier kort en bondig voor je op een rijtje gezet. Als je meer en uitgebreidere informatie wil kun je dat vinden op onze piercing blog.

De L Bend of Stud neuspiercing

De stud, ook wel L Bend genoemd, is een ronde en rechte neuspiercing. Door de onderkant licht te buigen zorg je dat deze neuspiercing tegen de neusvleugel vast komt te zitten. Zou je dit niet doen zou de stud neuspiercing bij het minste of geringste uitvallen.

De Bone neuspiercing

De Bone neuspiercing is bijna hetzelfde als een stud/ L Bend neuspiercing maar in plaats van deze te buigen zit er aan de onderkant een verdikking. Deze verdikking kun je makkelijk door je piercingholte heen duwen maar zorgt voor genoeg weerstand om te voorkomen dat de neuspiercing zomaar uitvalt.

De Screw neuspiercing

De screw neuspiercing valt direct op door zijn ‘schroef’ in het staafje. Deze kromming zit stevig tegen de neusvleugel aan en zorgt dat je neuspiercing  altijd goed vastzit. Wel vereist de screw neuspiercing voor veel mensen een beetje oefening voordat je deze makkelijk in en uit krijgt. Screw neuspiercings van bio-flex zijn zeer flexibel en makkelijk in en uit te doen, bovendien zitten ze vaak ook nog eens heel erg comfortabel.

De open neusring piercing

Open neusringen zijn kleine ronde neuspiercing met een kleine opening. Ze komen in twee varianten en kunnen vaak op twee manieren gedragen worden. Als je de opening van de ring aan de binnenkant van je neusvleugel plaatst lijkt het net alsof je een gesloten ronde ring in hebt. Sommige ringen hebben een versiering op hun knopje. Deze ringen houden de opening aan de buitenkant van de neusvleugel. In sommige gevallen die je die dan dichtdrukken.

Laden, even geduld a.u.b. ... Laden, even geduld a.u.b. ...