piercings

Tongpiercings

tongpiercing accessoires

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 75

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Rooster  Lijst 

Stel een Oplopende Directie in
 • Tongpiercing voor glowsticks

  Deze bijzondere tongpiercings zijn gemaakt om te dragen in combinatie met glowsticks. Zoals op de afbeelding is te zien geven de glowsticks licht wat het een ideale gimmick maakt voor tijdens het uitgaan. Deze tongpiercings zijn gemaakt van chirurgisch staal en acryl. De piercings worden geleverd zonder glowsticks en o-rings. Die laatste zijn nodig om de glowsticks op hun plaats te houden.

  Deze glowsticks en o-rings zijn los te bestellen in de categorie 'accessoires'. De maat o-rings voor de glowsticks is 3 mm.

 • Barbell met metallic gekleurd balletje

  Deze barbell is gemaakt van 316L chirugisch staal en aan beide kanten voorzien van een acryl balletje. Dit balletje is voorzien van een prachtige metallic coating waar deze barbell zijn glimmende karakter aan te danken heeft.

  Deze barbell kan op meerdere plaatsen gedragen worden waaronder als tepelpiercing en/of als tongpiercing. Let op: de balletjes kunnen, wanneer gedragen als tongpiercing, snel hun kleur verliezen omdat deze dan veelvoudig in aanraking komen met speeksel/vocht.

 • Tongpiercing met intern geschroefde CZ

  Deze tongpiercing is net weer even anders dan alle andere. Zoals op de foto is te zien heeft deze piercing het schroefdraad intern zitten. Hierdoor draai je de balletjes erin in plaats van erop. Deze tongpiercing is gemaakt van chirurgisch staal en wordt compleet geleverd zoals op de foto wordt afgebeeld. 

  Je kunt dankzij deze tongpiercing leuke dermal tops erbij kopen zodat je het bovenste balletje kunt verwisselen voor andere leuke of mooie balletjes. Je kunt deze dermal balletjes bestellen in de gelijknamige categorie. Je kunt bij deze tongpiercing kiezen uit twee verschillende lengtematen.

  Lees meer over deze piercing op ons blog.

 • Titanium tongpiercing met gekleurd balletje UV

  Een reeks prachtige, felle kleuren in combinatie met een titanium staafje. Deze tongpiercings hebben het beide. Je kunt kiezen uit diverse kleuren en het staafje is altijd van titanium.

 • Tongpiercing met glitter bol

  Deze tongpiercing heeft een hele mooie bal op de bovenkant. Je kunt kiezen uit ontzettend veel verschillende kleuren. Het bijzondere aan deze piercing is het glittereffect dat in de kleuren verwerkt zit. De tongpiercing zelf is gemaakt van chirurgisch staal.

  De bal is 7 mm groot.

 • Bioflex tongpiercings in heldere kleuren

  Deze betaalbare tongpiercings zijn gemaakt van bioflex acryl en daardoor in zijn geheel flexibel. Er is keuze uit diverse heldere kleuren en zelfs het staafje van de piercing is meegekleurd. Bioflex acryl is erg buigzaam en is daarnaast ideaal aangezien het je glazuur op de tanden niet beschadigd. Houd er wel rekening mee dat het materiaal enigzins kwetsbaar is en dus kan breken indien je er op bijt of er teveel mee speelt in je mond.

 • Barbell met vlammende balletjes

  Deze barbell heeft aan beide kanten opvallende balletjes zitten. De felle kleuren in combinatie met de opdruk van vlammen maken dat deze barbell zeker weten opvalt. Het bovenste balletje is 6 mm groot.

  Deze barbell kan op meerdere plaatsen gedragen worden waaronder als tepelpiercing en/of als tongpiercing. Let op: de balletjes kunnen, wanneer gedragen als tongpiercing, snel hun kleur verliezen omdat deze dan veelvoudig in aanraking komen met speeksel/vocht.

 • Set van 3 barbells met Ferido kristallen

  Dat de barbells met Ferido kristallen populair zijn had je vast al gezien. Met deze set haal je direct de 3 meest verkochte kleuren in huis en dat alles tegen een scherpe prijs.

  Let op: Zodra je een barbell met Ferido kristallen gebruikt als tongpiercing loop je het risico dat deze zijn steentjes los en kwijtraken.

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 75

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Rooster  Lijst 

Stel een Oplopende Directie in
© Copyright 2014 Piercingmania.nl - Alle rechten voorbehouden