piercings

Tongpiercings

tongpiercing accessoires

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 66

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Oplopende Directie in
 • Tongpiercing met gekleurde luipaard print

  Een zeer populaire tongpiercing met het welbekende printje. Deze luipaard print is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De piercing is gemaakt van 316L chirurgisch staal. Het bolletje is 8 mm groot.

 • Glow in the dark bioflex tongpiercings

  Deze tongpiercing zijn volledig gemaakt van bioflex acryl. Het acryl is glow in the dark, wat wil zeggen dat ze oplichten in het donker. Laadt de piercings van te voren even op door ze onder een felle lamp te laten liggen en vervolgens heb je de komende paar uur een leuke glow in the dark tongpiercing.

  Er is keuze uit diverse vrolijke kleuren. Dankzij het bioflex materiaal is de piercing flexibel. Daarnaast beschadigd acryl je tandglazuur niet. Houdt er wel rekening mee dat de piercing kapot kan gaan zodra je er op bijt of er teveel mee speelt in je mond.

 • 18 karaats vergulde barbell

  Deze barbellss zijn gemaakt van chirurgisch staal en verguld met 18 karaats goud. Er is keuze uit diverse lengtematen zodat je altijd de maat hebt die jij het prettigst vindt dragen. Houd er wel rekening mee dat de laag goud wegslijt, waarna het chirurgisch staal weer zichtbaar zal zijn. 

  Deze barbell kan op meerdere plaatsen gedragen worden waaronder als tepelpiercing en/of als tongpiercing. Let op: de balletjes kunnen, wanneer gedragen als tongpiercing, snel hun kleur verliezen omdat deze dan veelvoudig in aanraking komen met speeksel/vocht.

 • 14 Karaats massief gouden tongpiercing

  Deze prachtige tongpiercing is volledig gemaakt van massief 14 karaats goud. Omdat de piercing in je mond zit wordt blootgesteld aan veel asecten die een piercing lelijk kunnen maken. Frisdranken, eten, speeksel etc. Het zijn allemaal oorzaken waardoor je piercing lelijk wordt en dus snel vervangen moet worden. Een massief gouden piercing is veel minder gevoelig voor al deze factoren en blijft daarom dus gewoon mooi.
  Daarnaast behoudt het goud zijn waarde ook nog eens. Al met al reden genoeg om overtuigd te raken van de voordelen van een massief gouden tongpiercing. Deze piercing wordt standaard gratis verzonden via pakketpost. 

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 66

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Oplopende Directie in
© Copyright 2014 Piercingmania.nl - Alle rechten voorbehouden