piercings

Tongpiercings

tongpiercing accessoires

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 75

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Rooster  Lijst 

Stel een Oplopende Directie in
 • Tongpiercing voor glowsticks

  Deze bijzondere tongpiercings zijn gemaakt om te dragen in combinatie met glowsticks. Zoals op de afbeelding is te zien geven de glowsticks licht wat het een ideale gimmick maakt voor tijdens het uitgaan. Deze tongpiercings zijn gemaakt van chirurgisch staal en acryl. De piercings worden geleverd zonder glowsticks en o-rings. Die laatste zijn nodig om de glowsticks op hun plaats te houden.

  Deze glowsticks en o-rings zijn los te bestellen in de categorie 'accessoires'. De maat o-rings voor de glowsticks is 3 mm.

 • Massief titanium tongpiercings met CZ

  Deze tongpiercings zijn gemaakt van massief titanium. Het gaat hier dan om het zeer hoogwaardige klasse 23 titanium. De tongpiercings hebben een CZ bovenop. Je kunt hierbij kiezen tussen verschillende kleuren.

  Het voordeel van deze hoge kwaliteit titanium is dat het staal langer mooi blijft en minder gevoelig is voor oxidatie. Het titanium van deze tongpiercings is zo puur, dat je nooit meer terug wilt naar chirurgisch staal.

 • Barbell met metallic gekleurd balletje

  Deze barbell is gemaakt van 316L chirugisch staal en aan beide kanten voorzien van een acryl balletje. Dit balletje is voorzien van een prachtige metallic coating waar deze barbell zijn glimmende karakter aan te danken heeft.

  Deze barbell kan op meerdere plaatsen gedragen worden waaronder als tepelpiercing en/of als tongpiercing. Let op: de balletjes kunnen, wanneer gedragen als tongpiercing, snel hun kleur verliezen omdat deze dan veelvoudig in aanraking komen met speeksel/vocht.

 • Set tongpiercings met 7 verwisselbare balletjes

  Deze set bestaat uit een tongpiercing staafje met 7 verwisselbare bolletjes met elk een kristal in verschillende kleuren. Op de foto is goed zichtbaar hoe mooi helder de kleuren zijn. De balletjes zijn 6 mm groot.

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 75

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Rooster  Lijst 

Stel een Oplopende Directie in
© Copyright 2014 Piercingmania.nl - Alle rechten voorbehouden