piercings

Tongpiercings

tongpiercing accessoires

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 66

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Oplopende Directie in
 • Tongpiercing met gekleurde luipaard print

  Een zeer populaire tongpiercing met het welbekende printje. Deze luipaard print is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De piercing is gemaakt van 316L chirurgisch staal. Het bolletje is 8 mm groot.

 • Glow in the dark bioflex tongpiercings

  Deze tongpiercing zijn volledig gemaakt van bioflex acryl. Het acryl is glow in the dark, wat wil zeggen dat ze oplichten in het donker. Laadt de piercings van te voren even op door ze onder een felle lamp te laten liggen en vervolgens heb je de komende paar uur een leuke glow in the dark tongpiercing.

  Er is keuze uit diverse vrolijke kleuren. Dankzij het bioflex materiaal is de piercing flexibel. Daarnaast beschadigd acryl je tandglazuur niet. Houdt er wel rekening mee dat de piercing kapot kan gaan zodra je er op bijt of er teveel mee speelt in je mond.

 • 18 karaats vergulde barbell

  Deze barbellss zijn gemaakt van chirurgisch staal en verguld met 18 karaats goud. Er is keuze uit diverse lengtematen zodat je altijd de maat hebt die jij het prettigst vindt dragen. Houd er wel rekening mee dat de laag goud wegslijt, waarna het chirurgisch staal weer zichtbaar zal zijn. 

  Deze barbell kan op meerdere plaatsen gedragen worden waaronder als tepelpiercing en/of als tongpiercing. Let op: de balletjes kunnen, wanneer gedragen als tongpiercing, snel hun kleur verliezen omdat deze dan veelvoudig in aanraking komen met speeksel/vocht.

 • 14 Karaats massief gouden tongpiercing

  Deze prachtige tongpiercing is volledig gemaakt van massief 14 karaats goud. Omdat de piercing in je mond zit wordt blootgesteld aan veel asecten die een piercing lelijk kunnen maken. Frisdranken, eten, speeksel etc. Het zijn allemaal oorzaken waardoor je piercing lelijk wordt en dus snel vervangen moet worden. Een massief gouden piercing is veel minder gevoelig voor al deze factoren en blijft daarom dus gewoon mooi.
  Daarnaast behoudt het goud zijn waarde ook nog eens. Al met al reden genoeg om overtuigd te raken van de voordelen van een massief gouden tongpiercing. Deze piercing wordt standaard gratis verzonden via pakketpost. 

 • Set van 6 glitterbal tongpiercings

  Deze voordelige set bevat maar liefst 6 tongpiercings met leuke acryl glitterballen. De piercings zijn ook los te koop, maar met deze aanbieding bespaar je aanzienlijk op de prijs. Zoals gezegd zijn de balletjes gemaakt van acryl. De staafjes zijn van chirurgisch staal, maar te vervangen door een staafje van bijvoorbeeld titanium of voor een staafje van een andere lengte.

 • 18K vergulde barbell met CZ

  Deze stijlvolle barbells zijn bijzonder omdat ze verguld zijn met 18 karaats goud. De piercings hebben elk een kleurrijke cubic zirkonia. Je kunt hierbij kiezen uit lekker veel verschillende kleuren.

  Deze barbell kan op meerdere plaatsen gedragen worden waaronder als tepelpiercing en/of als tongpiercing. Let op: de balletjes kunnen, wanneer gedragen als tongpiercing, snel hun kleur verliezen omdat deze dan veelvoudig in aanraking komen met speeksel/vocht.

 • Tongpiercing met intern geschroefde CZ

  Deze tongpiercing is net weer even anders dan alle andere. Zoals op de foto is te zien heeft deze piercing het schroefdraad intern zitten. Hierdoor draai je de balletjes erin in plaats van erop. Deze tongpiercing is gemaakt van chirurgisch staal en wordt compleet geleverd zoals op de foto wordt afgebeeld. 

  Je kunt dankzij deze tongpiercing leuke dermal tops erbij kopen zodat je het bovenste balletje kunt verwisselen voor andere leuke of mooie balletjes. Je kunt deze dermal balletjes bestellen in de gelijknamige categorie. Je kunt bij deze tongpiercing kiezen uit twee verschillende lengtematen.

  Lees meer over deze piercing op ons blog.

 • Titanium tongpiercing met UV wave balletjes

  Deze prachtige tongpiercing hebben een titanium staafje. De balletjes zijn gemaakt van acryl en hebben een prachtig 'wave' design. De mooiste kleuren in combinatie met hoogwaardig titanium.

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 66

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Oplopende Directie in
© Copyright 2014 Piercingmania.nl - Alle rechten voorbehouden