piercings

Tongpiercings

tongpiercing accessoires

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 68

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Oplopende Directie in
 • Tongpiercing met gekleurde luipaard print

  Een zeer populaire tongpiercing met het welbekende printje. Deze luipaard print is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De piercing is gemaakt van 316L chirurgisch staal. Het bolletje is 8 mm groot.

 • Glow in the dark bioflex tongpiercings

  Deze tongpiercing zijn volledig gemaakt van bioflex acryl. Het acryl is glow in the dark, wat wil zeggen dat ze oplichten in het donker. Laadt de piercings van te voren even op door ze onder een felle lamp te laten liggen en vervolgens heb je de komende paar uur een leuke glow in the dark tongpiercing.

  Er is keuze uit diverse vrolijke kleuren. Dankzij het bioflex materiaal is de piercing flexibel. Daarnaast beschadigd acryl je tandglazuur niet. Houdt er wel rekening mee dat de piercing kapot kan gaan zodra je er op bijt of er teveel mee speelt in je mond.

 • Barbell met Ferido kristallen

  Deze zeer luxe barbell heeft een bolletje met de inmiddels bekende Ferido kristallen. Je kunt kiezen uit ontzettend veel verschillende kleuren. De staaf en het opschroefballetje zijn gemaakt van chirurgisch staal. Het bolletje is 6 mm groot.

  Let op: Zodra je een barbell met Ferido kristallen gebruikt als tongpiercing loop je het risico dat deze zijn steentjes los en kwijtraken.

  Normale prijs: € 8,99

  Special Price € 4,50

 • Tongpiercing voor glowsticks

  Deze bijzondere tongpiercings zijn gemaakt om te dragen in combinatie met glowsticks. Zoals op de afbeelding is te zien geven de glowsticks licht wat het een ideale gimmick maakt voor tijdens het uitgaan. Deze tongpiercings zijn gemaakt van chirurgisch staal en acryl. De piercings worden geleverd zonder glowsticks en o-rings. Die laatste zijn nodig om de glowsticks op hun plaats te houden.

  Deze glowsticks en o-rings zijn los te bestellen in de categorie 'accessoires'. De maat o-rings voor de glowsticks is 3 mm.

  Normale prijs: € 2,50

  Special Price € 1,25

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 68

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rooster  Lijst 

Stel een Oplopende Directie in
© Copyright 2014 Piercingmania.nl - Alle rechten voorbehouden