piercings

Tongpiercings

tongpiercing accessoires

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 74

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Rooster  Lijst 

Stel een Oplopende Directie in
 • Tongpiercing met glitters

  Deze tongpiercings zien er niet alleen hartstikke leuk uit, ze zijn ook nog eens erg betaalbaar. Aan beide kanten zitten acryl balletjes van 6 mm groot. De balletjes zijn gekleurd en hebben glitters wat zorgt voor een leuk speels effect. Het staafje is gemaakt van 316L chirurgisch staal.

 • 14 Karaats massief gouden tongpiercing

  Deze prachtige tongpiercing is volledig gemaakt van massief 14 karaats goud. Omdat de piercing in je mond zit wordt blootgesteld aan veel asecten die een piercing lelijk kunnen maken. Frisdranken, eten, speeksel etc. Het zijn allemaal oorzaken waardoor je piercing lelijk wordt en dus snel vervangen moet worden. Een massief gouden piercing is veel minder gevoelig voor al deze factoren en blijft daarom dus gewoon mooi.
  Daarnaast behoudt het goud zijn waarde ook nog eens. Al met al reden genoeg om overtuigd te raken van de voordelen van een massief gouden tongpiercing. Deze piercing wordt standaard gratis verzonden via pakketpost. 

 • Tongpiercing voor glowsticks

  Deze bijzondere tongpiercings zijn gemaakt om te dragen in combinatie met glowsticks. Zoals op de afbeelding is te zien geven de glowsticks licht wat het een ideale gimmick maakt voor tijdens het uitgaan. Deze tongpiercings zijn gemaakt van chirurgisch staal en acryl. De piercings worden geleverd zonder glowsticks en o-rings. Die laatste zijn nodig om de glowsticks op hun plaats te houden.

  Deze glowsticks en o-rings zijn los te bestellen in de categorie 'accessoires'. De maat o-rings voor de glowsticks is 3 mm.

 • 18 karaats vergulde barbell

  Deze barbellss zijn gemaakt van chirurgisch staal en verguld met 18 karaats goud. Er is keuze uit diverse lengtematen zodat je altijd de maat hebt die jij het prettigst vindt dragen. Houd er wel rekening mee dat de laag goud wegslijt, waarna het chirurgisch staal weer zichtbaar zal zijn. 

  Deze barbell kan op meerdere plaatsen gedragen worden waaronder als tepelpiercing en/of als tongpiercing. Let op: de balletjes kunnen, wanneer gedragen als tongpiercing, snel hun kleur verliezen omdat deze dan veelvoudig in aanraking komen met speeksel/vocht.

 • Barbell met metallic gekleurd balletje

  Deze barbell is gemaakt van 316L chirugisch staal en aan beide kanten voorzien van een acryl balletje. Dit balletje is voorzien van een prachtige metallic coating waar deze barbell zijn glimmende karakter aan te danken heeft.

  Deze barbell kan op meerdere plaatsen gedragen worden waaronder als tepelpiercing en/of als tongpiercing. Let op: de balletjes kunnen, wanneer gedragen als tongpiercing, snel hun kleur verliezen omdat deze dan veelvoudig in aanraking komen met speeksel/vocht.

 • Tongpiercing met skull balletje

  Deze stoere tongpiercings hebben een skull figuurtje als opschroefballetje bovenop. De tongpiercings zijn volledig gemaakt van 316L chirurgisch staal. Er is keuze uit in totaal drie verschillende kleuren.

 • Tongpiercing met intern geschroefde CZ

  Deze tongpiercing is net weer even anders dan alle andere. Zoals op de foto is te zien heeft deze piercing het schroefdraad intern zitten. Hierdoor draai je de balletjes erin in plaats van erop. Deze tongpiercing is gemaakt van chirurgisch staal en wordt compleet geleverd zoals op de foto wordt afgebeeld. 

  Je kunt dankzij deze tongpiercing leuke dermal tops erbij kopen zodat je het bovenste balletje kunt verwisselen voor andere leuke of mooie balletjes. Je kunt deze dermal balletjes bestellen in de gelijknamige categorie. Je kunt bij deze tongpiercing kiezen uit twee verschillende lengtematen.

  Lees meer over deze piercing op ons blog.

 • Bioflex tongpiercings in heldere kleuren

  Deze betaalbare tongpiercings zijn gemaakt van bioflex acryl en daardoor in zijn geheel flexibel. Er is keuze uit diverse heldere kleuren en zelfs het staafje van de piercing is meegekleurd. Bioflex acryl is erg buigzaam en is daarnaast ideaal aangezien het je glazuur op de tanden niet beschadigd. Houd er wel rekening mee dat het materiaal enigzins kwetsbaar is en dus kan breken indien je er op bijt of er teveel mee speelt in je mond.

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 74

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Rooster  Lijst 

Stel een Oplopende Directie in
© Copyright 2014 Piercingmania.nl - Alle rechten voorbehouden