Verzenden

Brievenbuslevering (standaard)

Gratis bij besteding vanaf 10 euro!

Binnen Nederland vragen we € 1,95 voor de verzending en afhandeling bij besteding onder de 10 euro en € 2,95 bij besteding onder de 5 euro.

Binnen België vragen we € 2,50 voor de verzending en afhandeling bij besteding onder de 10 euro en € 3,50 bij besteding onder de 5 euro.

Met Track&Trace

Binnen Nederland kun je bestellingen tot 75 euro ook met Track&Trace geleverd krijgen. Deze extra verzendmethode wordt naast de standaard verzending aangeboden tijdens het afrekenen.

De verzendkosten van deze verzendmethode zijn afhankelijk van het orderbedrag en worden tijdens het afrekenen berekend.

Pakket diensten van Postnl en UPS

Voor tijdskritieke zendingen en waardevolle zendingen kan gebruikt gemaakt worden van pakket diensten.

Binnen Nederland wordt hiervoor gebruik gemaakt van Postnl en binnen België van UPS. De bijdrage in de verzendkosten is afhankelijk van het orderbedrag. Tijdens het afrekenen wordt dit berekend en wordt tevens de levertijd van de methode getoond.

Is je bestelling al verzonden en wil je weten wanneer je deze kunt verwachten? Klik dan hier

Bestel je meerdere producten met verschillende levertijden? Dan kun je tijdens het afrekenen kiezen om je bestelling in 1 keer of in delen geleverd te krijgen.

Kies je voor levering in 1 keer, dan kun je afhankelijk van de orderwaarde ook kiezen uit verschillende verzendmethodes.
Levering in delen gaat altijd via de standaard verzending of een methode die beter past bij de waarde en omvang van de artikelen.

Zijn alle artikelen uit je bestelling direct leverbaar? Dan worden deze indien op werkdagen voor 17:00 uur besteld dezelfde dag nog verzonden.

Als je bestelling ook producten bevat met een langere levertijd zal de verwachte verzenddatum worden berekend en getoond bij het kiezen van een verzendmethode.

Je kunt dan gelijk de keuze maken of je alles in 1 keer geleverd wilt krijgen of in delen.