producten product

Anti-Helix Piercing

Categorieën voor de Anti-Helix

Anti-Helix piercing Shopping Guide

De anti-helix staat ook wel bekend als de snug piercing. Er is veel keuze aan piercing soorten die je kunt dragen in de anti-helix piercing.


Deze shopping guide geeft meer informatie over de verschillende piercing soorten, de maten en over de verschillen in materialen die worden gebruikt voor anti-helix piercings.

Standaard maten voor de anti-helix piercing

Traditionele kraakbeen studs komen met een recht staafje. Voor de snug piercing adviseren we te kiezen voor een ringetje of een gebogen barbell.


De standaard staaf dikte van een anti-helix ring is 1.2 mm. De standaard diameter voor ringetjes is 6 mm, maar ook 8 mm is vrij gangbaar. Hoewel de meeste piering ringen prima passen, kan een ovaal vormige ring een meer comfortabele fit zijn voor de anti-helix piercing.

piercing-rings-measure-nl
barbells-measure-nl

Gebogen barbells voor de snug piercing

Een gebogen barbell is perfect keus voor de snug piercing. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen, van simpel tot sierlijke figuren.


Voor een gebogen barbell is de standaard staaf dikte 1.2 mm en de meest gangbare staaf lengte varieert tussen de 6 en 8 mm.

Anti-Helix piercing materialen

Anti-Helix / snug piercings zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Ontdek meer over de verschillende mogelijkheden.

316L chirurgisch staal

flip voor meer info

316L chirurgisch staal

Dit materiaal wordt het meest gebruikt voor piercings in de anti-helix of snug. 316L chirurgisch staal kan verkleuren als brass is toegevoegd of als het is verguld. Ook bevat het kleine hoeveelheden nikkel.

Titanium

flip voor meer info

Titanium

Titanium snug piercings zijn het beste als je iets wilt dat lang mee gaat. Titanium piercings hebben geen onderhoud nodig, verkleuren niet en zijn ook nog eens nikkelvrij.

14 Karaats goud

flip voor meer info

14 Karaats goud

14 Karaats gouden anti-helix piercings hebben een prachtige glans die je met niet al teveel onderhoud zo mooi kunt houden. Het is ook perfect om iedere dag te dragen en voegt zeker weten iets toe aan je look!

Anti-Helix piercing nazorg

Een goede nazorg routine is belangrijk voor je nieuwe anti-helix / snug piercing. Kraakbeen piercings hebben doorgaans een stuk langer nodig om volledig te genezen. Onze Piercing Healing Kit helpt je om je piercing te verzorgen tijdens het genezingsproces, maar is ook effectief bij gevoelige piercings.


Voor de reguliere reiniging van je snug piercing kun je een zoutspray gebruiken. optioneel kun je dit combineren met een piercing butter or piercing wonder olie.

Healing Kit TT
Piercing Healing Kit
Per set € 13,50
Waardering:
98%
Piercing Wonder Oil - ORIGINAL
Piercing Wonder Oil
Per stuk € 4,95
Waardering:
94%
get-a-cartilage-piercing

Laat een anti-helix piercing zetten

Overweeg je om een snug / anti-helix piercing te laten zetten? Voordat je een afspraak maakt, raden we je aan de tijd te nemen de juiste piercing studio uit te zoeken.


Om het gemakkelijker te maken hebben een handige pagina met allemaal relevante topics voor je op een rijtje gezet.

Nieuwe anti-helix piercings