producten product

Anti-Tragus Piercing

Categorieën voor de Anti-Tragus

Anti-Tragus piercing Shopping Guide

De anti-tragus piercing vind je tegenover de tragus piercing. Ook voor de anti-tragus piercing is veel keuze aan piercings die je kunt dragen.


Deze shopping guide geeft meer informatie over de mogelijkheden. Ontdek welke maten je nodig hebt en welke materialen het meest geschikt zijn voor jouw anti-tragus piercing.

Standaard anti-tragus piercing maten

De klassieke tragus stud heeft een recht staafje. Voor de anti-tragus raden we een gebogen barbell aan, zodat het staafje in lijn loopt met de vorm van je oor. Ook een ringetje is een goede optie.


De standaard staaf dikte voor een anti-tragus piercing is 1.2 mm. De standaard staaf lengte of diameter van een ring is 6 mm, maar 8 mm wordt ook veel gekozen.

piercing-rings-measure-nl
barbells-measure-nl

Gebogen barbells voor de anti-tragus piercing

Een gebogen barbell is perfect voor de ant-tragus piercing. Er zijn diverse tops om uit te kiezen, van prachtige steentjes tot mooie figuren.

 

Voor een gebogen barbell gelden dezelfde standaard maten, 1.2 mm staaf dikte en 6 mm staaf lengte.

Anti-Tragus piercing materialen

Voor je nieuwe anti-tragus piercing kun je kiezen uit diverse materialen. Ontdek de meest gangbare materialen hieronder.

316L chirurgisch staal

flip voor meer info

316L chirurgisch staal

Het meest voorkomende materiaal voor anti-tragus piercings. Het heeft een prachtige glans en is erg duurzaam. Het is hoogwaardig roestvrij staal, maar bevat kleine hoeveelheden nikkel.

Titanium

flip voor meer info

Titanium

Titanium anti-tragus piercings zijn het meest geschikt om dagelijks te dragen zonder zorgen. Titanium is hypoallergeen en helemaal nikkelvrij. Daarnaast verkleurt titanium niet.

14 Karaats goud

flip voor meer info

14 Karaats goud

Anti-tragus piercings van 14 karaats goud zijn simpelweg fantastisch. Ga voor een elegante look met de luxe uitstraling van gouden sieraden. Door de glans zal het een geliefd sieraad voor je piercing zijn.

Anti-Tragus piercing nazorg

Een goede nazorg is altijd belangrijk en zeker ook voor een nieuwe anti-tragus piercing. Kraakbeen piercings staan erom bekend langer nodig te hebben om goed te genezen. Met behulp van de Piercing Healing Kit bevorder je het proces en voorkom je onstekingen aan je piercing.


Gebruik een zoutoplopssing, zoals onze zoutspray, voor de dagelijkse reiniging. Deze kun je prima samen gebruiken met een piercing butter of piercing wonder olie.

Healing Kit TT
Piercing Healing Kit
Per set € 13,50
Waardering:
98%
Piercing Wonder Oil - ORIGINAL
Piercing Wonder Oil
Per stuk € 4,95
Waardering:
94%
get-a-cartilage-piercing

Laat een anti-tragus piercing zetten

Als je een nieuwe anti-tragus piercing wilt laten zetten is het belangrijk je goed in te lezen. Door de juiste voorbereiding weet je waar je op moet letten en hoe je de juiste piercing studio uit zoekt. 

Lees verder via de knop hieronder om erachter te komen waar je rekening mee dient te houden.

Nieuwe anti-tragus piercings