Beoordelingen

Gebaseerd op 2934 reviews

2024-02-21 20:36:15
Naam:
Zam
Beoordeling:
Toelichting:
Goede ervaring, snelle levering en de klantenservice reageert vrij snel en denkt met je mee als er iets niet naar wens is.
2024-02-12 08:19:26
Naam:
Carla
Beoordeling:
Toelichting:
Love it! Have bought many things, and continue to. Mostly to replace stuff I lose
2024-02-02 23:07:47
Naam:
Neeltje
Beoordeling:
Toelichting:
Goede service. Snelle verzending. En mooie producten
2024-01-25 17:49:16
Naam:
Joyce
Beoordeling:
Toelichting:
Super service! Na bestellen de volgende dag in huis. Was een probleempje met 1 van de artikelen, maar binnen 2 uur was ook dat opgelost en krijg netjes een nieuwe toegestuurd. Super snelle en vriendelijke reactie gehad! Heel erg tevreden en heel blij met mijn mooie piercings, I love it!!!
2024-01-12 17:32:26
Naam:
sandy
Beoordeling:
Toelichting:
product is goed helemaal niks mis mee! maar ik heb een boete gekregen van postnl dat er te weinig verzendkosten is betaald waardoor ik nog 4,04 bij moest betalen…
Hi Sandy. Wat ontzettend vreemd! Ik heb contact met je opgenomen om te kijken of we dit voor je kunnen uitzoeken.
2024-01-08 20:24:22
Naam:
Joyce
Beoordeling:
Toelichting:
Hele goede klantenservice! Komen met oplossingen als er iets mis is gegaan! Top!
2023-12-23 22:29:50
Naam:
Annick Horeman
Beoordeling:
Toelichting:
Altijd goed en zo niet altijd net opgelost!
2023-12-20 23:46:23
Naam:
Talisah Beke
Beoordeling:
Toelichting:
alle producten wat ik tot nu toe heb besteld gaan zo lang mee!! heb ze al een jaar aan en verroesten niet :)
2023-12-20 14:24:40
Naam:
WendyS
Beoordeling:
Toelichting:
express levering duurde langer dan aangegeven, verder goede service
2023-12-14 09:07:48
Naam:
Erna
Beoordeling:
Toelichting: