Beoordelingen

Gebaseerd op 2876 reviews

2023-01-24 10:02:41
Naam:
dominique
Beoordeling:
Toelichting:
heel blij mee, fijn voor mn piercings te ontsmetten
2023-01-24 10:01:46
Naam:
dominique
Beoordeling:
Toelichting:
leuke piercing maar steentje is kleiner als verwacht maar heel mooi
2023-01-24 10:00:34
Naam:
dominique
Beoordeling:
Toelichting:
perongeluk 2 gekocht maar wel heel leuk
2023-01-20 13:52:40
Naam:
Kevin Peters
Beoordeling:
Toelichting:
Mijn complimenten ik ben nog nooit zo goed en netjes geholpen met een probleem bij 2 producten. Er wordt gelijk actie ondernomen en de reactie tijd is super snel. Er wordt duidelijk en correct gecommuniceerd. Echt geweldig
2023-01-14 11:47:36
Naam:
Ansje
Beoordeling:
Toelichting:
Oorringen waren kleiner dan verwacht. Helaas uit het zakje gehaald. Daarom krijg ikniet mijn geld niet terug. Slecht geregeld. Hadden ze van te voren moeten zeggen.
Hallo Ansje, Wat vervelend om te horen. Voor geopende producten kun je deze retourneren voor een terugbetaling in spaarpunten. Dan kun je iets anders uitzoeken. Omdat oorbellen en piercings hygiënische producten zijn kunnen deze niet opnieuw verkocht worden als ze uit de verpakking zijn gehaald. Meet informatie hierover kun je vinden op de pagina over het retourneren op onze website.
2023-01-05 12:53:12
Naam:
Cheyenne
Beoordeling:
Toelichting:
De producten zijn super snel geleverd en het contact met de klantenservice was top! Echt een aanrader. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
2022-12-20 08:47:12
Toelichting:
Nooit problemen, altijd op tijd. Niks op aan te merken, en tot nu toe geen problemen gehad terwijl ik leuke producten krijg voor leuke prijzen. Lekker bezig piercing Mania!!
Beoordeling:
2022-12-16 13:44:13
Toelichting:
Zeer snelle levering. S’avonds om 20uur besteld volgende dag om 12uur alweer in de bus.
Beoordeling:
2022-12-11 06:55:23
Naam:
Cecilia
Toelichting:
Piercing healing kitje besteld, snel geleverd en super fijne producten geen troep. Merk nu al dat het helpt!
Beoordeling:
2022-12-07 18:42:55
Naam:
Bram de Vries
Toelichting:
Uitstekend! Een dag later was mijn bestelling al binnen dus tevrede!!!
Beoordeling: