Circular Barbells

Handige informatie voor tijdens het winkelen!
Maatinfo

Standaard maten

Bij een circular barbell zijn de standaard maten afhankelijk van de plek op het lichaam waar de piercing wordt gedragen.

Klik hier voor alle maat informatie

Via de link hieronder kun je piercings op lichaamsplek zoeken. Per categorie kun je dan de standaard maten vinden.

Klik hier voor alle piercings op lichaamsplek
Filteren

Makkelijk zoeken

Zoek je een specifieke circular barbell?

Gebruik dan de zoekfilters hieronder om snel de juiste piercing te vinden.

Service

Wil je ons wat vragen?

Links onderin je scherm vind je de knop om met ons te chatten.

Afhankelijk van onze beschikbaarheid helpen we je direct verder of kun je ons je vraag via een bericht achterlaten.

Verzenden

Verzending en levering

Wil je weten wat de verzendkosten zijn of wanneer je jouw bestelling kunt verwachten?

Gebruik de link hieronder om deze informatie te bekijken.

Klik hier voor meer info
Materiaal
Dikte staafje
Lengte staafje
Prijs
€ 0 € 149 € 0 t/m € 149

70 artikel(en)

per pagina

70 artikel(en)

per pagina

Circular Barbell

De circular barbell is een vaak onderbelichte piercing die verrassend weinig gedragen wordt. Deze piercing, ook wel bekend als de ‘horseshoe’, heeft namelijk veel te bieden. Behalve dat er best veel verschillende designs zijn is hij ook behoorlijk praktisch en doet hij niet of nauwelijks of nauwelijks onder voor de ball closure ring.

Circular barbell piercing

De circular barbell is het meeste bekend als septum piercing. Hoewel de septum inderdaad een perfecte plek is om een circular barbell in te dragen zijn er meer dan genoeg andere plekken op het lichaam waar deze piercing prima gedragen kan worden.
Alleen al op het hoofd is de circular barbell een goede kandidaat voor de lip, tragus, helix, neus en wenkbrauw. Vooral omdat hij niet zo vaak op deze plekken gedragen wordt is het een uitstekende kans om je eens te onderscheiden van de rest.
Bovendien draagt de circular barbell (vooral met ronde balletjes) erg comfortabel. Omdat het midden open is heeft hij veel bewegingsvrijheid. Hierdoor zit hij bijna nooit klem.

Let wel op met spikes als balletje. Hoewel spikes de circular barbell direct een stuk stoerder maken kunnen ze met name bij het oor nog wel eens gaan kietelen.

Circular barbell als clit piercing

Behalve het hoofd kan de circular barbell ook prima op plekken beneden de hals gedragen worden. Als tepelpiercing is hij uitermate geschikt. Vooral omdat de circular barbell, net als een ball closure ring, lekker beweeglijk is draagt het comfortabel. Let wel op met spikes want die kunnen nog wel eens achter kleding met een grove structuur blijven haken. Dat komt de levensduur van je truien niet ten goede.

Maar ook als clit piercing voor vrouwen is de circular barbell een zeer prettige piercing. Vooral als horizontale clithood piercing valt de circular barbell aan weerzijde van de clit. Dit staat niet alleen heel symmetrisch en sierlijk, maar kan ook erg prettig aanvoelen.

Een circular barbell als vertical clithood piercing daarentegen wordt afgeraden. Hetzelfde geldt voor spikes als balletjes, al zal dat voor de meesten vanzelfsprekend zijn.