Materiaal Platings

Als je op zoek bent naar nieuwe piercings of oorbellen kun je er waarschijnlijk ook een paar tegen met een plating. Bij het vergulden of platen (coaten) van een product wordt er een gekleurde of beschermende laag aangebracht. Op deze pagina leggen we de verschillende materiaal platings uit die je op onze website tegen komt.

Wat zijn goud vergulde sieraden?

Wat zijn PVD Plated sieraden?

Wat zijn Platinum Plated sieraden?

Wat zijn Rhodium Plated sieraden?

Wat zijn sieraden van Geanodiseerd Titanium?

melting-gold

Hoe kun je zien welke plating is gebruikt?

Wanneer je wilt weten of een sieraad een plating heeft, dan kun je dit altijd vinden op de product pagina. Wanneer een product in verschillende kleuren leverbaar is, kan het zijn dat verschillende soorten platings zijn gebruikt. Zilver gekleurde piercings en oorbellen komen vaak zonder plating of hebben een andere plating dan de gekleurde varianten van hetzelfde product.

Selecteer daarom eerst de gewenste kleur van het product voordat je de informatie over plating raadpleegt op de product pagina.

Sieraden met een plating zijn meestal gemaakt van een basis materiaal dat anders is dan het materiaal van de plating. Het basis materiaal staat altijd vermeld op de productpagina. Via de knop hieronder kun je meer lezen over de verschillende materialen die worden gebruikt.