Over Ons

Piercing Mania is een online webshop gespecialiseerd in de verkoop van piercings en oorbellen. Piercing Mania werd opgericht in 2012 en heeft inmiddels meer dan een miljoen klanten wereldwijd van mooie producten mogen voorzien.

Piercing Mania is altijd op zoek naar de mooiste producten bij verschillende leveranciers verspreid over de wereld. We letten daarbij goed op de kwaliteit van de producten, zodat we onze klanten een breed aanbod van sieraden in verschillende stijlen, materialen en prijzen kunnen aanbieden.

We doen hard ons best om het zo makkelijk mogelijk te maken piercings en oorbellen online te bestellen. Het kan soms best ingewikkeld lijken met alle keuzemogelijkheden in materialen en platings. Met behulp van onze material guides en andere informatie op de productpagina's maken we het voor iedereen mogelijk de juiste keuzes te kunnen maken. Om de juiste maat te kunnen bestellen hebben we sizes guides gemaakt die je daarbij kunnen helpen. Daarin geven we informatie over de standaard of meest gangbare maten voor populaire lichaamsplekken die bij de piercing passen.

Side_Iphone2NL
Front_IphoneNL

Door de website navigeren is eenvoudiger dan ooit tevoren, danzij de illustraties voor elke categorie. We hebben de indeling van categorieën zo logisch mogelijk gemaakt en shopping guides geschreven voor elke product groep. Elke shopping guide helpt je bij het vinden van de perfecte nieuwe piercing of oorbel voor jouw specifieke situatie.

Hier bij Piercing Mania geloven we dat transparantie over producten en materialen een belangrijk onderdeel van de ervaring is. De informatie op onze website is geen glad verkoopverhaal, maar gericht op het juist informeren van onze klanten over essentiele details zodat iedereen weet wat die koopt.

Naast prachtige en kwalitatieve producten richten we ons van het begin tot het einde op klantenservice. Ons team van klantenservice medewerkers is beschikbaar om te helpen indien er vragen zijn voordat er iets kan worden besteld. Als na het leveren blijkt dat het product toch niet helemaal aan de verwachtingen voldoet is retourneren heel eenvoudig. Hygiëne is van groot belang bij piercings en oorbellen, dus al onze producten worden geseald geleverd. Als onderdeel van onze service is het mogelijk om geopende producten toch te kunnen retourneren. Zulke producten kunnen niet opnieuw worden verkocht, daarom bieden we enkel een terugbetaling in spaarpunten  (winkeltegoed) aan. Wij zorgen ervoor dat geopende producten die terug worden gestuurd weer worden gerecycled.

Om bestellingen zo snel mogelijk af te kunnen leveren hebben we onze processen zo efficient mogelijk ingericht. Onze magazijnteam werkt 7 dagen per week om binnenkomende bestellingen zo snel als mogelijk te verwerken. Indien een product niet voorradig is, maar wel snel geleverd kan worden door de leverancier, dan is het toch mogelijk deze bij ons te bestellen. Piercing Mania levert in meer dan 200 landen wereldwijd, allemaal verzonden vanuit ons centraal magazijn in Groningen, Nederland. We werken daarnaast met lokale distributie hubs in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland, om de klanten in onze belangrijkste markten snel te kunnen leveren.

We bieden diverse verzendmogelijkheden aan, zodat onze klanten zelf kunnen kiezen hoe snel het geleverd moet worden en of track&trace wenselijk is. De beschikbare verzendmethoden verschillen per land, maar onze website geeft altijd een nauwkeurige berekening weer van de verwachte leverdatums waarbij ook rekening gehouden wordt met feestdagen en dergelijke.

Als je vragen hebt over onze produten of service, schroom dan niet en neem contact op met onze klantenservice.

Ipad2NL

Nieuwe piercing sieraden in onze winkel