Over Piercing Mania

Piercing Mania is opgericht in 2011 en onderdeel van de Schuurman Group. Piercing Mania richt zich met de webwinkel op de main stream markt voor piercings.

De klantenservice van Piercing Mania is speciaal ingericht om jou als klant snel, goed en naar wens te kunnen helpen. Met een speciaal klantenservice systeem vind je direct antwoorden op de meest gestelde vragen en kun je eenvoudig contact opnemen met een medewerker voor meer hulp.

De website is speciaal ontwikkeld om snel de piercing die je zoekt te kunnen vinden!

De huidige website is alweer de tweede sinds de start van Piercing Mania. We hebben bij de ontwikkeling goed nagedacht over hoe jij als klant op een prettige manier door ons aanbod kunt navigeren. Hierbij hebben we rekening gehouden met het feit dat jouw winkelervaring op zowel een desktop, tablet en mobiel even prettig moet zijn.

De menu's zijn zo ingericht dat je op zowel piercing soorten als op de lichaamsplek van je piercing snel een categorie kunt vinden. Per categorie zie je diverse zoekfilters die het mogelijk maken om onze grote collectie te kunnen filteren op jouw specifieke wensen. Daarnaast kun je op de productpagina's alle informatie vinden die je nodig hebt om te bepalen of de piercing geschikt is voor jou. Per product hebben we goed nagedacht over wat voor informatie allemaal belangrijk is om te weten voordat je een piercing online kunt kopen.

Prettig online winkelen gaat natuurlijk verder dan alleen een prettige website. Uniek aan Piercing Mania is dan ook dat je bestelling al gratis wordt verzonden bij besteding vanaf 15 euro. Elke dag werken onze orderpickers hard om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan wordt je besteling gegarandeerd dezelfde dag nog verzonden.

In het geval je niet helemaal tevreden bent over de ontvangen producten zijn we ook daarin niet de moeilijkste!

Retourneren is bij Piercing Mania eenvoudig en duidelijk. Overige problemen worden door onze klantenservice snel voor je opgelost.

Graag wensen we je namens ons hele team veel winkelplezier!

Het Team
achter Piercing Mania


Onze gegevens: Piercing Mania B.V., Paterswoldseweg 18, 9726 BD Groningen, Nederland. KvK nummer: 70428956 BTW-nummer: NL858314460B01