Piercing Artikelen

Vind interessante en handige artikelen over piercings. Bekijk alle verschillende artikelen, variërend van een stretch handleiding tot informatieve artikelen.

Een piercing laten zetten

Overweeg je om een nieuwe piercing te laten zetten? Of het nou gaat om je eerste piercing of dat je al wat ervaring hebt, wij informeren je over de belangrijkste zaken van het proces.

Stretch Handleiding

Het oprekken van de oren is populairder dan ooit. Met behulp van onze stretch handleiding kun je thuis zelf je oren stretchen op de juiste manier.

Materiaal Platings

Veel piercings en oorbellen komen met een plating. In dit artikel geven we een overzicht van alle mogelijke platings en bespreken we de belangrijke details daarvan.

Hoe maak ik een zoutbad voor mijn piercing?

Goede nazorg is belangrijk. Het toepassen van een zoutoplossing is de meest gebruikte methode voor piercing nazorg. Als je graag thuis een eigen zoutbad maakt helpt deze handleiding je daarbij.

Zon, zee, strand en Piercings

Of je nou op een welverdiende vakantie of een dagje naar het strand gaat, met een piercing kan het nodig zijn je hierop goed voor te bereiden.

Alles over Nikkel

Ben je gevoelig voor metalen? Nikkel is waarschijnlijk de oorzaak. Lees meer over nikkel allergieën en ontdek welke piercings en oorbellen je veilig kunt dragen.