producten product

Piercings

Piercing Shopping Guide

We doen ons uiterste best om je de best mogelijke winkelervaring te bieden. Met meer dan 30.000 product in onze collectie is een makkelijk te navigeren website essentieel. Je hebt wellicht wat hulp nodig om de juiste maten of materialen te vinden wanneer je een nieuwe piercing zoekt.

Deze shopping guide behandeling diverse onderwerpen om je te helpen een goed geinformeerde beslissing te maken. Zo weet je waar je specifieke informatie kunt vinden over de piercing soort waar je naar op zoek bent.

Vind de juiste piercing soort

Er zijn talloze piercing soorten te vinden. Sommige zijn specifiek ontworpen voor een bepaalde piercing, terwijl anderen veelzijdig in gebruik zijn. Om het wat eenvoudiger te maken hebben we illustraties gemaakt om de verschillende piercing soorten en termen te visualiseren,

Je kunt door onze website navigeren door op piercing soort te zoeken of op de lichaamsplek waar je iets voor zoekt, zoals een neuspiercing of navelpiercing. Elke categorie heeft een eigen shopping guide, met daarin handige informatie over maten, materialen en nazorg. Ontdek de verschillende piercing soorten die geschikt zijn voor jouw piercing.

Front_IphoneNL
MacBookNL

Gebruik filters om sneller te zoeken

Onze missie om piercings sieraden voor elke stijl aan te bieden heeft geleid tot een zeer uitgebreide collectie piercing sieraden. Voor de hele grote categorieën hebben we sub-categorieën gemaakt om het makkelijker te maken een specifieke piercing soort te vinden.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van de zoekfilters. Je kunt filteren op kleur, materialen, maten en meer. Of je nou graag rond kijkt tot er wat leuks voorbij komt of dat je juist iets specifeks zoekt, er zijn dus meerdere manieren om te vinden wat je zoekt.

Gratis standaard verzending vanaf €20
60 dagen eenvoudig retourneren
Kies je gratis cadeau vanaf €50
piercing-measure

Piercing Maten

Piercers zijn nauwkeurig bij het zetten van een nieuwe piercing. Toch is geen lichaam hetzelfde. Hoewel bij de meesten de standaard of meest gangbare maten goed passen, kan het zomaar zijn dat jouw piercing een andere maat nodig heeft.

In de diverse shopping guides en op elke product pagina vind je size guides die je helpen om de juiste maat voor jouw piercing sieraad te vinden. We bieden ook meet tools aan, zoals een digitale schuifmaat, waarmee je zeer nauwkeurig de maten van je huidige piercings kunt meten.

Size guides op elke product pagina

Veel piercings zijn erg klein. Soms kan een verschil in lengte van slechts 1 mm al een groot verschil maken. De juiste staaf dikte komt al helemaal precies. We hebben ons best gedaan je het zo makkelijk mogelijk te maken de perfecte maat te vinden.

Elke product pagina komt met een size guide die specifiek is ontworpen voor de piercing soort die je bekijkt. Deze size guide bevat een illustratie waarop je kunt zien hoe de piercing precies wordt gemeten. Daarnaast tonen we de standaard of meest gangbare maten voor populaire plekken waar de piercing gedragen kan worden.

Side_Iphone2NL

Material Guides

Het belang van het juiste materiaal voor een piercing wordt vaak onderschat. Zeker als je gevoelig bent voor metalen is de keuze van het juiste materiaal cruciaal. Elke productpagina komt daarom met een gedetailleerde material guide. Onze verzamelpagina met material guides geeft je inzicht in alle beschikbare materialen.

Onderhoud is vaak een belangrijk onderdeel om je piercing sieraden mooi te houden. In de material guides geven we je informatie over het onderhoud dat nodig is voor de verschillende materialen.

IpadNL

Piercing Tools

We weten hoe lastig het kan zijn om piercings te wisselen. Kleine balletjes en steentjes vast draaien is soms zo moeilijk en een ball closure ring of segment ring in krijgen kan ontzettend lang duren. Piercing tools kunnen het leven zoveel makkelijker maken als je regelmatig van piercings wilt wisselen.

De meest tools online zijn behoorlijk aan de prijs en daarom vaak alleen interessant voor piercing studio's. Wij hebben een aantal tools ontwikkeld die ontzettend handig zijn en niet al te duur zijn.

Tang voor ball closure ringen en segment ringen
Multifunctionele tang voor piercing ringen
Roestvrij Staal
Per stuk € 6,95
Waardering:
99%
Push in tang om balletjes en topjes te plaatsen
Push in tang om balletjes en topjes te plaatsen
Roestvrij Staal
Per stuk € 9,95
Waardering:
96%
piercing-aftercare

Piercing Nazorg

Elke piercing heeft een goede verzorging nodig. Er zijn diverse nazorg producten voor dagelijks gebruik of die specifiek zijn bedoeld te helpen bij een onstoken piercing.

Met onze selectie van piercing nazorg producten heb je diverse opties voor jouw nazorg behoefte. Bekijk de nazorg pagina om meer te lezen over de verschillende producten en hoe je deze kunt gebruiken.