Retourneren

Heb je de bestelling ontvangen, maar voldoen 1 of meerdere producten toch niet helemaal aan je verwachtingen? Wat de reden ook is, je kunt retourneren binnen 60 dagen nadat we je order hebben verzonden. We hebben het retourproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

We verzenden piercings en oorbellen in doorzichtige zakjes, zodat je het product goed kunt bekijken en opmeten zonder de hygienische seal te verbreken. Je kunt gesealde producten retourneren voor een terugbetaling. Piercings en oorbellen zijn hygienische producten en kunnen daarom niet opnieuw verkocht worden als de seal is verbroken. Als onderdeel van onze service kun je geopende producten retourneren voor een terugbetaling in spaarpunten. Wij zorgen er in dat geval voor dat de materialen worden gerecycled.

returns

Je kunt gesealde producten binnen 60 dagen na de verzenddatum retourneren voor een terugbetaling

opened

Geopende producten kun je binnen 30 dagen na de verzenddatum retourneren voor een terugbetaling in spaarpunten

Je vind het retourformulier op de achterkant van het boekje dat bij je bestelling zit. Je kunt het retourformulier ook downloaden via deze link. Zorg ervoor dat je het retourformulier volledig ingevuld mee terug stuurt.

Let op! Als er iets mis is met een ontvangen product, zoals een beschadigd of niet werkend product, neem dan altijd eerst contact op met onze klantenservice!

Retour Voorwaarden

conditions

Zorg ervoor dat je onderstaande retour voorwaarden doorneemt voordat je iets retour stuurt.

 • Retouren dienen binnen 60 dagen na de verzenddatum weer bij ons te zijn aangekomen.

 • Piercings en oorbellen kunnen enkel geretourneerd worden voor een terugbetaling als de hygienische seal nog intact is.

 • Piercings en oorbellen die zijn geopend kunnen enkel retour gestuurd worden voor een terugbetaling in spaarpunten binnen 30 dagen na de verzenddatum.

 • De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

 • We raden aan waardevolle zendingen altijd verzekerd terug te sturen.

 • De klant is zelf verantwoordelijk voor het tijdig en onbeschadigd aankomen van een retourzending.

 • Retourzendingen zonder een volledig ingevuld retourformulier kunnen niet worden verwerkt.
 • Bijkomende kosten voor het opnieuw opsturen van retouren die niet aan de voorwaarden voldoen zijn voor rekening van de klant.

 • Terugbetalingen worden binnen 7 dagen na het ontvangen van de retourzending verwerkt.

 • Terugbetalingen worden uitgevoerd via de originele betaalmethode van de bestelling.

 • Terugbetalingen bestaan uit de product prijs en, indien van toepassing, kosten voor de standaard verzending. Upgrades van de verzending worden niet terugbetaald.

 • Verzendkosten voor de standaard verzending worden enkel teruggestort als de gehele bestelling retour is gestuurd en alle producten nog in aanmerking komen voor een normale terugbetaling.

 • Indien een korting is gebruikt die aan voorwaarden is verbonden, dient het deel van de retourzending dat wordt gehouden nog steeds aan de voorwaarden te voldoen. Zo niet, dan zal de eerder verstrekte korting komen te vervallen en verrekent worden met de terugbetaling.

* De bovenstaande retour voorwaarden zijn een vereenvoudigde versie van onze algemene voorwaarden. Onze retour voorwaarden hebben geen impact op je wettelijke herroepingsrecht. Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. Voor meer informatie kun je onze algemene voorwaarden raadplegen.