Segmentringen

Handige informatie voor tijdens het winkelen!
Maatinfo

Standaard maten

Bij een segment ring zijn de standaard maten afhankelijk van de plek op het lichaam waar de piercing wordt gedragen.

Klik hier voor alle maat informatie

Via de link hieronder kun je piercings op lichaamsplek zoeken. Per categorie kun je dan de standaard maten vinden.

Klik hier voor alle piercings op lichaamsplek
(niet zo) Handig!

Hoe werkt een segment ring?

Bij de segment ring moet het segment in en uit de ring gehaald worden.

Dit is even pielen, want de ring moet hiervoor 'open' gezet worden.

Klik hier voor meer info
Service

Wil je ons wat vragen?

Links onderin je scherm vind je de knop om met ons te chatten.

Afhankelijk van onze beschikbaarheid helpen we je direct verder of kun je ons je vraag via een bericht achterlaten.

Verzenden

Verzending en levering

Wil je weten wat de verzendkosten zijn of wanneer je jouw bestelling kunt verwachten?

Gebruik de link hieronder om deze informatie te bekijken.

Klik hier voor meer info
Materiaal
Dikte staafje
Lengte staafje
Prijs
€ 0 € 199 € 0 t/m € 199

Artikelen 1 tot 144 van 167 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 144 van 167 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Segment Ring

De segment ring is een weinig gedragen piercing. Je ziet vaak dat de segmentring het verliest van zijn twee populaire broertjes, de ball closure ring en de circular barbell. Eigenlijk harstikke zonde want de segmentring kan niet alleen op heel veel plekken gedragen worden, hij heeft ook nog eens een zeer smooth karakter.

De segmentring en zijn voordelen

De segmentring is een erg rustige en zeer subtiele piercing. Waarschijnlijk ook de reden dat veel mensen vaak kiezen voor de opvallendere ball closure ring en circulare barbell. De segmentring bestaat uit twee delen. Het grootste deel van de ring heeft twee holle openingen. Hier past precies het kleinere deel in die juist twee uitstekende puntjes heeft.

Eenmaal in elkaar ontstaat een gladde ring, daarom wordt de piercing ook wel een 'smooth segment ring' genoemd. Deze kan dan ook gewoon helemaal rondgedraaid worden in de piercingholte. Een segmentring heeft behalve zijn kleur dan verder ook geen opvallende eigenschappen zoals je bij de ball closure ring bijvoorbeeld wel ziet.

Toch is de segmentring absoluut het overwegen waard. Behalve hun voordelige prijs zijn ze ook nog eens zeer comfortabel om te dragen. Want hoe hij ook draait tijdens het dragen, hij zit altijd goed. Dat maakt een segmentring een elegante piercing dat vele malen minder schreeuwerig is dan andere piercings. Dat deze piercing weinig gedragen wordt zorgt dat je jezelf gemakkelijk kunt onderscheiden van de rest.

Piercing Mania heeft een beperkt aanbod op het gebied van segmentringen. Dat is logisch want er is weinig wat je qua design, behalve de kleur, met deze piercing kan doen. De titanium versie is verkrijgbaar in kleur omdat titanium slijtvast is en zijn kleur dus ook zeer lang weet vast te houden.Als je er voorzichtig mee omgaat en hem niet bekrast of beschadigd ook nog eens geschikt voor mensen met een nikkel allergie.

De segmentring dankt zijn naam aan zijn ontwerp. De ring bestaat uit twee delen die in elkaar passen. Het kleine deel, het segment, is waar deze piercing zijn naam te danken heeft.