Tang voor BCR en Segment Ring

De Ball Closure ring of Segment ring; misschien heb je ze zelf ook in huis. In dat geval weet je dat het soms een hele lastige klus is om het balletje of segment uit jouw Ball Closure ring of Segment ring te halen...

Nu heeft Piercing Mania de ultieme tool voor jou in het assortiment gehaald!

Makkelijk jouw piercing openen!

En sluiten!

Een tang speciaal voor Ball Closure ringen en Segmentringen

Kijk hieronder voor Ball Closure ringen en Segment ringen die 4 mm of dikker zijn, of 16 mm of langer!

Hoe werkt de tang?

Met deze tang kan jij jouw eigen Ball Closure ring of Segmentring openen om het balletje of segment te verwijderen.

Plaats de ring in de juiste inkeping afhankelijk van de dikte van jouw ring. Knijp de tang bij gebruik zachtjes in, zodat de piercing niet uit zijn vorm wordt gebogen, totdat het balletje of segment eruit valt.

Om de piercing te sluiten zal je met de sluiter tang je piercing dicht moet drukken totdat het balletje/segment er stevig in zit, terwijl je uiteraard het balletje of segment vasthoudt. Pas op! Wees voorzicht met het sluiten van je piercing en plaats niet meer druk dan nodig is.

Verschillende tangen

Boven vind je de tang die tot een dikte van 4 mm perfect is voor jouw BCR of Segment ring.

Let op! Heb jij een BCR of Segment ring die dikker is dan 4 mm? Dan hebben wij bij Piercing Mania voor jou een andere tang. Klik hier voor deze tang!

Let op! Heb jij een BCR of Segment ring die 16 mm of langer is? Dan hebben wij bij Piercing Mania de volgende tang voor jou! Klik hier voor deze tang!