producten product

Twister Piercings

Twister Piercings

Twister piercing Shopping Guide

De twister piercing is wellicht minder bekend dan andere piercing soorten, maar is desalniettemin een prachtig en veelzijdig sieraad.


De twister piercing wordt het meest gedragen in het oor, de lip of in de navel. In deze shopping guide vind je meer informatie over deze piercing soort.

Twister piercing maten

Het opmeten van een twister piercing is een stuk lastiger dan bij andere piercings. De diameter word gemeten tussen de twee rondingen van de twister.


De afbeelding laat zien hoe je de diameter precies moet meten. De twister piercing wordt vaak gebruikt om een meer klassieke piercing soort te vervangen. De staaf lengte of diameter van je huidige piercing kun je daarom aanhouden bij het kiezen van de diameter van een twister.

 

De staaf dikte dient hetzelfde te zijn als bij je huidige piercing. Als je niet zeker weet welke dikte je nodig heb kun je die van je huidige piercing opmeten. Daarnaast kun je de meest gangbare of standaard maten vinden in de shopping guide van de piercing op onze website.

twister-piercing-measure-nl
twister-piercing

Dubbele spiral twisters

Naast de typische twister piercing kun je een dubbele spiral twister vinden. Het principe is hetzelfde, maar de spiraal loopt een tweede keer door.


We zijn altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere piercing sieraden om toe te voegen aan onze collectie. Wellicht dat je iets bijzonders kunt vinden om een eigen unieke look te creëren.

Twister piercing materialen

De keuze in twister piercings is beperkt. Toch kun je een aantal verschillende materialen vinden waarvan ze zijn gemaakt. Hieronder meer informatie over deze materialen.

316L chirurgisch staal

flip voor meer info

316L chirurgisch staal

Het meest gebruikte materiaal, met optioneel een kleurrijke plating. Dit kwalitatieve roestvrij staal bevat kleine hoeveelheden nikkel. Lees de material guide voor meer informatie.

14 Karaats goud

flip voor meer info

14 Karaats goud

14 Karaats goud is het meest luxe materiaal dat je kunt vinden in de twister categorie. Het is een behoorlijk stuk duurder dan de andere materialen, maar er gaat maar weinig boven goud. Met de juiste zorg blijft een echt gouden twister voor altijd mooi.

.925 Sterling zilver

flip voor meer info

.925 Sterling zilver

Er is altijd veel vraag naar sterling zilver. Zilver is nikkelvrij, maar erg gevoelig voor verkleuringen. Houd het daarom goed droog en vermijd contact met chemische stoffen om te voorkomen dat het te snel verkleurt.

Twister piercing nazorg

Nazorg voor een twister piercing is niet anders dan bij andere piercings. Voor het regelmatig schoonmaken van je piercing kun je een normale zoutspray gebruiken. Combineer deze met de healing butter of jojoba olie om de omliggende huid te verzorgen.


Heb je last van een gevoelige piercing, dan is het Piercing Care Package een goede optie om er weer vanaf te komen. De producten in deze set zijn ook apart verkrijgbaar.

Healing Kit TT
Piercing Healing Kit
Per set € 13,50
Waardering:
98%
Salt Spray
Zoutoplossing Spray
Per stuk € 4,25
Waardering:
98%
piercing-needle

Overweeg je een piercing te laten zetten?

Of je nou je eerste piercing laat zetten of er simpelweg eentje bij wilt, het is altijd goed jezelf van te voren in te lezen.


Onze pagina over het laten zetten van een piercing is een goede bron van informatie en informeert je over maten, het genezingsproces en nog veel meer.

Nieuwe twister piercings