producten product

Piercing Nazorg

Piercing Nazorg Producten

Nazorg Shopping Guide

Elke piercing heeft een goede nazorg routine nodig. Als je goed voor je piercing en de huid eromheen zorgt loop je minder risico op infecties of andere problemen.


Of je nou een product zoekt tegen die pijnlijke of ontstoken piercing of simpelweg nazorg producten zoekt voor het schoonmaken, wij hebben de juiste producten voor elke situatie.

Scroll door onze nazorg producten om te ontdekken welke producten er zijn en hoe deze jou kunnen helpen bij je piercing nazorg routine.

Piercing zoutsprays

De basis van een goede nazorg voor piercings begint met een zoutoplossing. Zowel nieuwe als al genezen piercings dienen regelmatig schoongemaakt te worden. Onze zoutsprays helpen om op een eenvoudige manier je piercings te reinigen.


Naast de normale zoutspray vind je ook onze zoutspray met toevoegde tea tree olie. Een uniek nazorg product dat het genezingsproces bevordert en je bestaande piercings beschermt tegen ontstekingen.

Hoevaak je een zoutspray dient te gebruiken verschilt per situatie, dus hebben we verschillende hoeveelheden. Ga voor een 4-pack van de normale flesjes of kies voor een XL fles, zodat je nooit zonder je favoriete zoutspray komt te zitten.

Salt Spray
Zoutoplossing Spray
Per stuk € 4,25
Waardering:
98%
Salt Spray with Tea Tree
Zoutoplossing Spray met Tea Tree
Per stuk € 4,50
Waardering:
99%
Piercing healing oil
Piercing Healing Oil
Per stuk € 4,95
Waardering:
97%
100% Jojoba Oil (10 ml)
100% Jojoba Olie
Per stuk € 4,95
Waardering:
96%
Piercing Wonder Oil - ORIGINAL
Piercing Wonder Oil
Per stuk € 4,95
Waardering:
94%

Piercing oliën

Verzorgen oliën zijn de perfecte toevoeging aan je nazorg routine. Onze piercing healing olie en de piercing wonder olie zijn ideaal om je huid rondom de piercing mee te verzorgen. Het verzacht de huid en dankzij de tea tree olie voorkom je dat bacteriën zich ophopen rondom je piercing.


De piercing healing olie is de beste keuze voor nieuwe of gevoelige piercings. We raden de piercing wonder olie aan voor genezen piercings, want het helpt ontstekingen te voorkomen en ruikt ontzettend lekker. 

 

Kies voor de jojoba olie als je een eenvoudige olie wilt zonder tea tree. Gebruik het om je huid mee in te masseren, je staafjes in te dippen om ze soepel in te brengen of gebruik jojoba olie tijdens het stretchen.

Piercings boters en balm

De huid rondom je piercing kan soms droog aanvoelen en wat gevoelig worden. Speciale piercing boters of een balm zijn de perfecte producten om je huid goed gehydrateerd te houden. De piercing healing boter is ideaal om aan te brengen voordat je naar bed gaat, voor een intensieve behandeling tijdens de nacht. De piercing balm heeft een langdurige werking als je deze direct in de ochtend aanbrengt, terwijl je piercing de hele dag lekker blijft ruiken.


Zoek je een boter zonder tea tree olie of toegevoegde parfum? Kies dan voor de normale piercing boter. Ook voor het oprekken van de oorlellen is dit product aanbevolen.

Piercing Butter - ORIGINAL
Piercing Butter
Per stuk € 5,75
Waardering:
100%
Piercing healing butter
Piercing Healing Butter
Per stuk € 5,99
Waardering:
97%
Piercing Balm - Original
Piercing Balm
Per stuk € 5,99
Waardering:
99%
Gratis standaard verzending vanaf €20
60 dagen eenvoudig retourneren
Kies je gratis cadeau vanaf €50
Healing Kit TT
Piercing Healing Kit
Per set € 13,50
Waardering:
98%
Piercing Care Package
Piercing Care Package
Per set € 13,50
Waardering:
90%
Piercing Aftercare Essentials
Piercing Aftercare Essentials
Per set € 12,99
Waardering:
85%

Nazorg Sets

Het combineren van verschillende nazorg producten zorgt vaak een beter resultaat. Maak het jezelf gemakkelijk met onze nazorg sets. Elke set is zorgvuldig samengesteld, zodat je een complete nazorg routine kunt volgen met de beste producten. Voor elke set vind je een gedetaileerde nazorg routine op de product pagina die je kunt volgen.

Bespaar met de 4-packs

Wat je nazorg routine ook is, je kunt nooit genoeg zoutspray hebben. Dankzij onze 4-packs kun je geld besparen door direct voldoende sprays in huis te halen. Met de combi-pack krijg je het beste van twee werelden met twee normale zoutsprays en twee met toegevoegde tea tree olie.

4-pack Zout sprays met tea tree
4-pack Zout Sprays met Tea Tree
Per set € 15,50
Waardering:
98%
4-pack Zout sprays
4-pack Zout Sprays
Per set € 14,50
Waardering:
100%
Piercing Salt Spray Combi Pack
Piercing Zout Spray Combi Pack
Per set € 14,95
Waardering:
98%
Zoutoplossing Spray met Tea Tree XL
Zoutoplossing Spray met Tea Tree XL
Per stuk € 13,50
Waardering:
99%
Zoutoplossing Spray XL
Zoutoplossing Spray XL
Per stuk € 12,95
Waardering:
98%

Ga Extra Large

Als een 4-pack nog steeds niet genoeg is om in je behoefte aan zoutspray te voorzien hebben we voor jou de XL flessen. Met maar liefst 100ml zoutspray per fles moet je toch zeker een tijd vooruit kunnen. Maar let op, de flessen zijn zo groot dat het nodig is te upgraden naar pakketpost. Je kunt dus niet profiteren van de gratis standaard verzending met een XL fles in je winkelwagen.