producten product

Navelpiercing

Navelpiercing Shopping Guide

Lees voordat je een nieuwe navelpiercing besteld onze shopping guide met informatie over navelpiercings.


Je kunt handige filters gebruiken voor specifieke maten, materialen en navelpiercing soorten als je binnen de categorie zoekt naar navelpiercing sieraden.

Gebruik het 'Spring naar' menu om snel het gewenste onderwerp te vinden.

belly-image-1

Breekbare navelpiercings

warranty

Er zijn zoveel verschillende ontwerpen te kiezen dat er altijd wel iets geschikts bij zit. Houd er wel rekening mee dat sommige navelpiercing soorten behoorlijk fragiel kunnen zijn.

Je moet er niet aan denken dat je navelpiercing achter een kledingstuk blijft haken met alle mogelijke gevolgen van dien. Om ongelukken te voorkomen zijn veel navelpiercings specifiek ontworpen om af te breken als er teveel druk op komt te staan. Wel zo veilig, maar daardoor kunnen ze ook onbedoeld breken.

cn-dangling-belly-piercings

Navelpiercings met een hanger zijn erg populair. Hoe meer kristallen, figuurlijke lijnen of hangende onderdelen je bindt, des te kwetsbaarder de navelpiercing is. Draag navelpiercings met hele grote hangers daarom niet permanent.

cn-all-non-dangling-belly-piercings

Klassieke ontwerpen met gladde balletjes zijn perfect voor elke dag en gaan veelal langer mee dan navelpiercings met hangers. Wees er wel van bewust dat navelpiercings met figuren en steentjes vaak een gelijmd staafje hebben en daardoor breekbaarder zijn.

belly-image-2

Een navelpiercing laten zetten

Zit je eraan te denken om een navelpiercing te laten zetten? Wellicht heb je eerst nog wat vragen. Hoe lang duurt het om te genezen? En wat moet ik nog meer weten voordat ik een piercing laat zetten?

 

Lees er meer over in ons speciale artikel zodat je goed geïnformeerd je beslissing kunt nemen.

Nieuwe navelpiercings