producten product

Oren Stretchen en Tapers

Oren stretchen en tapers Shopping Guide

Het oprekken van de oorlellen is populairder dan ooit. Of je nou gaat voor een klein maatje of juist een grote, wij bieden wat je nodig hebt.


Als je al op de maat zit die je wilt, dan hebben we ook spiral tapers als een leuk alternatief voor tunnels en plugs.

Stretchers and spirals worden ook wel tapers genoemd. Beide namen worden daarom afwisselend gebruikt in deze shopping guide.

straight-stretcher-measure-nl

Stretcher and spiral maten

Het opmeten van een stretcher of spiral gebeurt op dezelfde manier als bij tunnels en plugs. De maat wordt vervolgens gemeten op het dikste punt van de stretcher of spiral.


Om nauwkeurig te meten is een schuifmaat nodig. Een lineaal of meetlint kan ook werken, maar is niet de meest accurate manier van meten.

spirals-measure-nl
tapers-and-spirals

Verschillende soorten tapers en spirals

Ben je op zoek naar de juiste producten om je oren mee op te rekken? Sommige tapers zijn niet geschikt om mee te stretchen en kunnen enkel als sieraad worden gedragen.


We kijken naar de verschillende soorten tapers, zodat je een goed geinformeerde beslissing kunt maken voor zowel het oprekken van de oren als voor het kiezen van een mooi sieraad om dagelijks te dragen. Naast stretchers en tapers zijn er ook speciale stretch plugs. Deze categorie bevat plugs en tunnels uit onze collectie die specifiek geschikt zijn om te gebruiken tijdens het oprekken van de oorlellen.

cn-ear-stretchers

Oor stretchers, ook wel bekend als rechte stretchers or rechte tapers, komen in verschillende kleuren en materialen. De meeste rechte tapers kunnen worden gebruikt voor het stretchen, terwijl sommige specifiek bedoeld zijn als sieraad. Houd daarom in gedachte dat tapers van hout of natuurlijke materialen niet geschikt zijn voor het stretchen.

cn-stretch-kits

Wanneer je wilt beginnen met het oprekken van je oren, dan is één van onze stretch sets ideaal om mee te beginnen. Zo'n set bevat alles wat je nodig hebt, zoals stretchers, plugs de juiste nazorg producten en een handleiding. Je kunt zowel budgetvriendelijke stretch sets vinden als de meer luxe uitvoeringen van 316L chirurgisch staal.

cn-spiral-tapers

Spiral tapers zijn een mooi alternatief voor tunnels en plugs. Je kunt verschillende ontwerpen vinden zoals buffalo tapers en spirals in diverse materialen. Maar let op, want ook spirals zijn niet geschikt voor het stretchen en kun je enkel dragen zodra je oorlel volledig is genezen van een stretch poging.

Stretchers en spirals materialen

Stretchers en spirals komen in diverse materialen. Het juiste materiaal kiezen is belangrijk, zeker als je van plan bent te gaan stretchen.

316L chirurgisch staal

flip voor meer info

316L chirurgisch staal

316L chirurgisch staal is het beste materiaal voor het oprekken van de oorlellen. Je vind zowel stretchers als spirals van dit materiaal, maar wees ervan bewust dat massieve tapers behoorlijk zwaar kunnen worden. Stalen tapers die specifiek zijn ontworpen om te dragen als sieraad zijn vaak hol, zodat ze een stuk comfortabeler zijn om te dragen. 316L chirurgisch staal bevat wel kleine hoeveelheden nikkel.

Acryl

flip voor meer info

Acryl

Er zijn aardig wat tapers te vinden van acryl. Dit materiaal is veel lichter dan staal is ook vaak verkrijgbaar in mooie kleur varianten. Acryl is daarnaast stukken goedkoper, waardoor het een populaire keuze is voor het stretchen. Hoewel van lagere kwaliteit dan 316L chirurgisch staal, bevat het daarentegen geen nikkel.

Hout

flip voor meer info

Hout

Net als bij tunnels en plugs is hout veel voorkomend bij tapers en spirals. Hout is in trek omdat het licht van gewicht is en er prachtige sieraden van te maken zijn. Maar let op, want hout is niet geschikt om mee te stretchen of om te dragen tijdens het genezingsproces.

Stretchers and spirals nazorg

Of je nou zoekt naar nazorg producten voor tijdens het stretchen of juist voor het genezingsproces erna, wij hebben diverse geschikte producten. Gebruik onze piercing butter of jojoba olie om het stretchen makkelijker te maken of kies een van onze healing producten voor een beter herstel.


Onze piercing balm is ideaal om je oorlellen fris te houden. Dit nazorg product voorkomt dat bacterien zich gaan nestelen en zorgt er daarnaast voor dat je oren lekker fris ruiken.

100% Jojoba Oil (10 ml)
100% Jojoba Olie
Per stuk € 4,95
Waardering:
96%
Piercing healing butter
Piercing Healing Butter
Per stuk € 5,99
Waardering:
97%
ear-stretching

Stretch veilig met onze stretch handleiding!

Als je thuis zelf je oren wilt oprekken. doe dit dan op de juiste manier. Met behulp van onze stretch handleiding kun je veilig stretchen.

Nieuwe stretchers en tapers