Twister Piercings

Handige informatie voor tijdens het winkelen!
Maatinfo

Standaard maten

Bij een twister piercing zijn de standaard maten afhankelijk van de plek op het lichaam waar de piercing wordt gedragen.

Klik hier voor alle maat informatie

Via de link hieronder kun je piercings op lichaamsplek zoeken. Per categorie kun je dan de standaard maten vinden.

Klik hier voor alle piercings op lichaamsplek
Handig!

Waar draag je de twister?

Op ons blog lees je alles over de twister piercing.

Klik hier voor het blog artikel
Service

Wil je ons wat vragen?

Links onderin je scherm vind je de knop om met ons te chatten.

Afhankelijk van onze beschikbaarheid helpen we je direct verder of kun je ons je vraag via een bericht achterlaten.

Verzenden

Verzending en levering

Wil je weten wat de verzendkosten zijn of wanneer je jouw bestelling kunt verwachten?

Gebruik de link hieronder om deze informatie te bekijken.

Klik hier voor meer info
Materiaal
Dikte staafje
Lengte staafje
Verwisselbaar staafje
Prijs
€ 0 € 13 € 0 t/m € 13

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina

Twister Piercing

De twister piercing is een relatief onbekende en weinig gedragen piercing. Vaak weten mensen niet zo goed waar ze hem kunnen dragen. Zonde, want een twister piercing kan op ontzettend veel verschillende plekken worden gedragen. Omdat dan ook nog eens bijna niemand anders twister piercings draagt kun je jezelf met deze piercing ook nog eens makkelijk onderscheiden van de rest.

De twister, waar draag je die?

Een twister piercing is net als veel andere piercings ontzettend veelzijdig en zou in theorie overal gedragen kunnen worden. Hij heeft alleen één klein nadeel, hij is helemaal rond. Waar de een het juist lekker vindt zitten vindt een ander (met name als hij spikes heeft) het juist minder lekker.

Waar draag je een twister piercing dan? De helix is voor veel mensen veruit de favoriete plek. Juist vanwege zijn ‘twist’ valt een twister piercing prachtig rondom de hele oor rand. Of je hem nou met balletjes of spikes draagt, in beide gevallen staan ze prachtig.

Ook de lip is een uitstekende plek voor een twister piercing. Mits je piercingholte niet te laag zit. Maar als er een ball closure ring of circulaire barbell in past zal een twister piercing er ook moeiteloos in passen. Spikes zijn dan alleen niet aan te raden omdat die nog wel eens in je lip kan gaan prikken. Niet gevaarlijk, wel heel erg irritant.

Tot slot is ook de navel voor mensen een zeer comfortabele plek om een twister piercing in te dragen. Vooral omdat een twister piercing vele malen rustiger in design is dan de meeste navelpiercings biedt het een leuke afwisseling. Je weet je namelijk op een makkelijke manier en op subtiele wijze te onderscheiden van de rest.

Maar behalve deze drie wordt hij ook nog wel eens in de neus, wenkbrauw of tepel gedragen. Zoals gezegd, hij kan eigenlijk net als een ball closure ring op heel veel plekken gedragen worden.